Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCOR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCOR. Als je het bestand wilt openen NCOR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCOR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Encore Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand NCOR?

Projectbestand aangemaakt door Adobe Encore, een mediabeheerprogramma voor dvd's, Blu-ray Discs en Web Publishing. Bevat projectinformatie die bepaalt hoe een DVD wordt afgespeeld, zoals "assets" (video's, afbeeldingen, audiobestanden en menu's), tijdlijnen en navigatie-instellingen.

NCOR-bestanden worden gebruikt om alle bronnen voor het maken van DVD-inhoud in een enkel bestand op te stellen. Het uiteindelijke product kan worden bekeken in Adobe Encore voordat het op een dvd of Blu-ray disc wordt verbrand.

NCOR-projectbestanden kunnen ook worden geëxporteerd voor weergave op het web in Flash. Ze worden gebundeld met de bestanden flashdvd.Swf, AuthoredContent.Xml, index.Html, en een "Sources folder", die bevat .FLV of .F4V videobestanden.

Adobe Encore is opgenomen bij Adobe Premiere Pro.

Hoe een bestand openen NCOR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCOR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCOR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCOR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCOR openen

Andere problemen met een bestand NCOR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCOR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCOR:

  • het gekozen bestand NCOR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCOR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCOR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand