Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCORX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCORX. Als je het bestand wilt openen NCORX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCORX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Encore Project Format Adobe Systems

Wat is een bestand NCORX?

Projectbestand gemaakt door Encore, een programma gebundeld met Adobe Premiere Pro en gebruikt voor het maken van dvd's en Blu-ray discs. Hiermee worden alle bronnen opgeslagen voor het authoriseren van dvd-inhoud. Inclusief informatie over discnavigatie, verwijzingen naar videobestanden, menuschermen en andere discinformatie. Kan op een schijf worden verbrand of worden uitgevoerd als een web-dvd.

Het NCORX formaat werd geïntroduceerd met Adobe Audition CS6. Vorige versies gebruiken de .NCOR-extensie om projecten te bewaren.

Hoe een bestand openen NCORX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCORX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCORX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCORX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCORX openen

Andere problemen met een bestand NCORX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCORX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCORX:

  • het gekozen bestand NCORX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCORX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCORX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand