Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCR. Als je het bestand wilt openen NCR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NCR Image Image Format N/A

Wat is een bestand NCR?

Afbeelding gemaakt door faxapparaten en bijbehorende software. Bevat een koptekst en een bitonale, zwart-witte afbeelding. Wordt gebruikt om beelden af ​​te drukken in zwart-wit voor verzending via fax.

Hoe een bestand openen NCR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCR openen

Andere problemen met een bestand NCR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCR:

  • het gekozen bestand NCR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand