Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCX. Als je het bestand wilt openen NCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Navigation Control File For XML IDPF

Wat is een bestand NCX?

Inhoudsopgavebestand aangemaakt volgens de XML-gebaseerde OPF-standaard (Open Packaging Format), die deel uitmaakt van de EPUB eBook-specificatie. Opslaan van de documenttitel en auteur, evenals de navigatiepunten voor het eBook. Gebruikt als onderdeel van een algemeen .EPUB-archief.

Volgens de Open Packaging Format 2.0-specificatie moeten NCX-bestanden worden aangemaakt met een bijbehorend .OPF-bestand, dat de lineaire leesbestelling en andere metabellen van het eBook bevat.

Aangezien NCX-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat, kunnen ze bekeken en bewerkt worden met een tekstverwerker.

Hoe een bestand openen NCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCX openen

Andere problemen met een bestand NCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCX:

  • het gekozen bestand NCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand