Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ND. Als je het bestand wilt openen ND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuickBooks Network Data Format Intuit

Wat is een bestand ND?

Configuratiebestand gebruikt door QuickBooks financiële boekhoudsoftware. Maakt de toegang tot het netwerk mogelijk in een QuickBooks-bedrijfsbestand. Gecreëerd wanneer het bedrijfsbestand is geopend.

Als het netwerk gegevensbestand beschadigd raakt, kunt u de extensie herbenoemen naar ".Verwijderen" en open het bijbehorende bedrijfsbestand. QuickBooks maakt dan een nieuw netwerk gegevensbestand.

Hoe een bestand openen ND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ND openen

Andere problemen met een bestand ND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ND:

  • het gekozen bestand ND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand