Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDF. Als je het bestand wilt openen NDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft SQL Server Secondary Data Format Microsoft

Wat is een bestand NDF?

Secondary database bestand gebruikt door Microsoft SQL Server. Gemaakt wanneer de primaire .MDF-database te groot wordt (zoals wanneer er geen schijfruimte over is). Kan ook handmatig aan de SQL Server File Group toegevoegd worden om gegevens tussen de twee bestanden te verspreiden.

NDF-bestanden worden typisch opgeslagen op een andere harde schijf of partitie dan het primaire databasebestand. Elk NDF-bestand gebruikt dezelfde bestandsnaam als het bijbehorende MDF-bestand, zoals "mydb.Mdf" en "mydb.Ndf." Ook kan het NDF-bestand niet worden geopend door SQL Server zonder het aangesloten MDF-bestand.

Hoe een bestand openen NDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDF openen

Andere problemen met een bestand NDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDF:

  • het gekozen bestand NDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand