Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDK. Als je het bestand wilt openen NDK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Database Design Elements IBM

Wat is een bestand NDK?

Bevat Lotus Notes-ontwerpelementen, die worden gebruikt voor het maken en aanpassen van de interface voor Lotus-gebruikers. "DESKTOP6.NDK" bevat ontwerpelementen, terwijl "CACHE.NDK" recentelijk gebruikte elementen opslaat.

Vorige versies van Lotus Notes gebruikt de .DSK-extensie voor ontwerpelementenbestanden.

Hoe een bestand openen NDK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDK openen

Andere problemen met een bestand NDK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDK:

  • het gekozen bestand NDK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand