Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDL. Als je het bestand wilt openen NDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Notes Data Format IBM

Wat is een bestand NDL?

Link bestand gebruikt door Lotus Notes, een bedrijfsproductiviteit en samenwerking applicatie suite. Opgeslagen in een XML-formaat en bevat een verwijzing naar een Lotus Notes-document. Wordt gebruikt voor het delen van links naar documenten via e-mail en webpagina's.

Hoe een bestand openen NDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDL openen

Andere problemen met een bestand NDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDL:

  • het gekozen bestand NDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand