Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDS. Als je het bestand wilt openen NDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Game ROM Image Format N/A

Wat is een bestand NDS?

Game ROM van een videospelletje voor de Nintendo DS (NDS), een handheld console die twee schermen gebruikt, waarvan er een aanraakgevoelig is. Kan op een pc worden afgespeeld met een Nintendo DS emulator. Soms gebruikt voor homebrew games en kan worden gespeeld met behulp van flashcarts.

DS staat voor "Dual Screen." De Nintendo DS is uitgebracht in 2004.

Hoe een bestand openen NDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDS openen

Andere problemen met een bestand NDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDS:

  • het gekozen bestand NDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand