Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NDX. Als je het bestand wilt openen NDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DBase Index Format N/A

Wat is een bestand NDX?

Indexbestand dat de structuur en velden van een database definieert. Bestaat uit een koptekst, gevolgd door een B-boom, die een wortel-, tak- en bladknooppunten bevat. Wordt voornamelijk gebruikt door dBASE, maar kan worden herkend door andere database programma's.

Hoe een bestand openen NDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NDX openen

Andere problemen met een bestand NDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NDX:

  • het gekozen bestand NDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand