Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NED. Als je het bestand wilt openen NED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OMNet++ Network Description Format OMNeT++ Community

Wat is een bestand NED?

Netwerkdefinitiebestand aangemaakt door OmniNET ++, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor het bouwen van netwerk-simulators. Opslaat de netwerk topologie structuur. Wordt gebruikt voor het beschrijven van de logische structuur van het netwerk dat in de software wordt gesimuleerd.

NED-bestanden specificeren niet het gedrag van het netwerk. In plaats daarvan worden hun gedrag gedefinieerd door een complementair C ++ broncode bestand (.CC of .CPP bestand). Zodra een NED-bestand en het bijbehorende C ++-gedragsbestand zijn aangemaakt, kan het netwerk worden gesimuleerd.

Netwerkbeschrijving bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van een gewone tekst editor, of door gebruik te maken van de OMNeT ++ IDE, die bij het OMNeT ++ download pakket wordt opgenomen.

OMNeT wordt ook aangeduid als "omnipp", waar "pp" staat voor plus plus.

Hoe een bestand openen NED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NED openen

Andere problemen met een bestand NED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NED:

  • het gekozen bestand NED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand