Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NES. Als je het bestand wilt openen NES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo Entertainment System ROM Image N/A

Wat is een bestand NES?

Een NES-bestand is een game ROM gemaakt van een NES (Nintendo Entertainment System) video game. Het bevat dezelfde gegevens als de originele NES-cartridge en kan worden geopend en afgespeeld op een Mac of PC met behulp van een NES-emulator.

Sommige NES-emulators spelen bepaalde ROM-bestanden beter dan anderen. Als u de audio- of videoprestatie van een spel ziet, is het onhandig in één emulator, kunt u een ander emulatieprogramma proberen.

Hoe een bestand openen NES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NES openen

Andere problemen met een bestand NES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NES:

  • het gekozen bestand NES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand