Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NESSUS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NESSUS. Als je het bestand wilt openen NESSUS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NESSUS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nessus Network Security Scanner Format Tenable Network Security

Wat is een bestand NESSUS?

Bestand aangemaakt door Nessus, een netwerk beveiligingsscanning toepassing. Hiermee worden de resultaten van een netwerkbeveiligingsscan opgeslagen, evenals het beleid dat wordt gebruikt voor de uitgevoerde scan. Hiermee worden de resultaten van bedrijfs- of thuisnetwerk scans opgeslagen, evenals geïmporteerd voor beoordeling.

NESSUS-bestanden gebruiken XML-opmaak. Versie 2 van het XML-formaat is geïntroduceerd met Nessus versie 4. Dit formaat is nog steeds achterwaarts compatibel met NESSUS versie 1-bestanden.

Hoe een bestand openen NESSUS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NESSUS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NESSUS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NESSUS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NESSUS openen

Andere problemen met een bestand NESSUS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NESSUS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NESSUS:

  • het gekozen bestand NESSUS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NESSUS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NESSUS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand