Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NETA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NETA. Als je het bestand wilt openen NETA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NETA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Netica Bayesian Network Binary Format Norsys

Wat is een bestand NETA?

Bestand aangemaakt door Netica, een programma dat gebruikt wordt om Bayesische netwerken te creëren voor het analyseren van onzekerheid in bedrijfs-, techniek-, geneeskunde- en ecologiecontexten. Hiermee wordt een diagram opgeslagen die de componenten van het netwerk afbeeldt. Gebruikt een binair formaat om de bestandsgrootte te verminderen en de snelheid van de toegang tot bestanden te verhogen.

Hoe een bestand openen NETA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NETA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NETA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NETA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NETA openen

Andere problemen met een bestand NETA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NETA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NETA:

  • het gekozen bestand NETA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NETA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NETA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand