Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NEU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NEU. Als je het bestand wilt openen NEU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NEU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pro/Engineer Neutral Format Parametric Technology

Wat is een bestand NEU?

Bestand gemaakt door Pro / ENGINEER, een programma dat wordt gebruikt voor 3D productontwerp. Bevat deelinformatie, inclusief geometrie, layering, uitstraling, parametergegevens, materialen en andere ontwerpinformatie. Biedt onderdelen in een neutrale indeling zodat ze geïmporteerd kunnen worden in andere CAD-programma's.

NEU-bestanden kunnen worden omgezet in andere gemeenschappelijke CAD-programmaformaten, waaronder .STEP, .IGES, .DXF en .DWG.

Hoe een bestand openen NEU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NEU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NEU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NEU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NEU openen

Andere problemen met een bestand NEU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NEU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NEU:

  • het gekozen bestand NEU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NEU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NEU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand