Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NEXE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NEXE. Als je het bestand wilt openen NEXE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NEXE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Chrome Native Client Executable Format Google

Wat is een bestand NEXE?

Uitvoerbaar bestand dat wordt gebruikt door de Google Chrome-webbrowser. Bevat een uitvoerbaar bestand dat kan worden uitgevoerd door het bestand Native Client (NaCl) van de browser, vergelijkbaar met hoe een .EXE-bestand wordt uitgevoerd door Windows. Hiermee kan de native gecodeerde code (geschreven in C of C ++) snel en zonder veel overhead worden uitgevoerd in de browser.

NEXE-bestanden worden vaak door game-ontwikkelaars gebruikt wanneer ze hun code verplaatsen, zodat hun spellen binnen een Chrome-extensie kunnen worden uitgevoerd. Sommige spellen die in de Chrome Web Store zijn vermeld, gebruiken native executables.

Het project Native Client is een open source-inspanning die de Native Client Software Development Kit (SDK) biedt voor het creëren van NEXE-bestanden.

Hoe een bestand openen NEXE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NEXE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NEXE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NEXE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NEXE openen

Andere problemen met een bestand NEXE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NEXE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NEXE:

  • het gekozen bestand NEXE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NEXE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NEXE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand