Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFB. Als je het bestand wilt openen NFB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia PC Suite Phone Backup Format Nokia

Wat is een bestand NFB?

Backup-bestand gemaakt door Nokia PC Suite, een applicatie voor mobiele telefoons, die Nokia-telefoons synchroniseert met een pc. Bevat een back-up van de gegevens van de telefoon, inclusief gebruikers- en systeemgegevens. Gebruikt voor het herstellen van telefoongegevens naar dezelfde telefoon of het overbrengen van gegevens naar een andere telefoon.

NFB-bestanden worden gemaakt met het Nokia Content Copier-programma in de Nokia PC Suite. Nokia Content Copier wordt soms ook wel Nokia PC Suite's "Backup and Restore" hulpprogramma genoemd.

De back-upbestanden van Nokia-telefoon gebruiken ook de extensies van .NBU en .NFC.

Hoe een bestand openen NFB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFB openen

Andere problemen met een bestand NFB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFB:

  • het gekozen bestand NFB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand