Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFC. Als je het bestand wilt openen NFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia PC Suite Phone Backup Format Nokia

Wat is een bestand NFC?

Backup-bestand gemaakt door Nokia PC Suite, een Nokia-telefoonsynchronisatie- en beheersapplicatie. Beveiligt een back-up van de gegevens van de telefoon, inclusief systeem- en gebruikersgegevens. Gebruikt om telefoonstaten te herstellen, evenals gegevens over te dragen naar een andere telefoon.

NFC-bestanden worden eigenlijk gemaakt door het Nokia Content Copier-programma, dat onderdeel uitmaakt van de Nokia PC Suite-software. Nokia Content Copier wordt soms ook wel 'Backup and Restore' genoemd.

Nokia-back-upbestanden van Nokia gebruiken ook de extensies van .NBU en .NFB.

Hoe een bestand openen NFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFC openen

Andere problemen met een bestand NFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFC:

  • het gekozen bestand NFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand