Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFF. Als je het bestand wilt openen NFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Haines Neutral File Format Autodesk

Wat is een bestand NFF?

Generisch 3D geometrisch ontwerpformaat ontwikkeld in de jaren negentig. Gebaseerd op een "minimale scène beschrijving taal", die de geometrie en oppervlakken van objecten, inclusief de verlichting en kijkhoek beschrijft.

NFF-bestanden worden gebruikt voor het testen van renderingalgoritmen en efficiëntieregelingen. Hoewel niet nodig voor het testen, kunnen NFF-bestanden ook eigenschappen van esthetische objecten bevatten, zoals kleur.

Hoe een bestand openen NFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFF openen

Andere problemen met een bestand NFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFF:

  • het gekozen bestand NFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand