Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFI. Als je het bestand wilt openen NFI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dreambox Disc Image Format Dream Multimedia

Wat is een bestand NFI?

Disc-afbeelding gemaakt van de harde schijf van een Dreambox-satelliet- of kabeltelevisie-ontvanger. Dienst als een back-upbestand dat kan worden gebruikt om gegevens naar een Dreambox te herstellen.

NFI-bestanden die gedistribueerd worden door Dream Multimedia kunnen ook worden gebruikt om de firmware van Dreambox DVR's bij te werken.

Hoe een bestand openen NFI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFI openen

Andere problemen met een bestand NFI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFI:

  • het gekozen bestand NFI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand