Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFM. Als je het bestand wilt openen NFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Delphi .NET Form Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand NFM?

Developer-bestand gemaakt door Delphi Windows-ontwikkelingssoftware. Beveiligt een visueel formulier dat kan worden samengesteld in een applicatie die draait op Microsoft's .NET Framework. Afwijkt van een .DFM bestand, dat kan worden samengesteld in een native Win32 executable (.EXE) die geen .NET Framework nodig heeft.

Hoe een bestand openen NFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFM openen

Andere problemen met een bestand NFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFM:

  • het gekozen bestand NFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand