Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFO. Als je het bestand wilt openen NFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Information Readme Text Format THG

Wat is een bestand NFO?

Eenvoudig tekstbestand dat informatie bevat over een piraterijprogramma (warez). Bevat release notes en bevat meestal informatie over de piraterijgroep die verantwoordelijk is voor de distributie van de warez. Algemeen opgenomen als onderdeel van het programma en aanverwante bestanden. Eerst gebruikt in de late jaren 1980 door een cracking groep genaamd The Humble Guys (THG).

NFO-bestanden bevatten vaak ASCII-kunst die de piraterijgroep identificeren. NFO-lezers zoals NFOPad kunnen de tekstkarakters als de beoogde afbeelding maken. Voor standaard tekstredacteurs is het meestal het beste om de tekst te bekijken met een vaste lettergrootte.

Aangezien Microsoft Windows 'Systeeminformatietool ook de bestandstype ".Nfo" gebruikt, kan Windows mislukt proberen NFO-bestanden te openen in de systeeminformatie-viewer. Open de bestanden direct in een teksteditor of een NFO-viewer.

Hoe een bestand openen NFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFO openen

Andere problemen met een bestand NFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFO:

  • het gekozen bestand NFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies NFO
NFO naar TXT