Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFS. Als je het bestand wilt openen NFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Network Format System Temporary Format N/A

Wat is een bestand NFS?

Bestand gemaakt door Network File System, een protocol waarmee bestanden via een netwerk kunnen worden geopend. Bevat een tijdelijke kopie van een bestand dat wordt geopend door een NFS-proces, of een kopie van een bestand dat is verwijderd terwijl het nog steeds geopend is door een NFS-proces. Hiermee kunnen de processen van de client- en bestandsserver de bestandsinformatie communiceren.

Als een verzoek voor het verwijderen van bestanden wordt verzonden naar een bestand op een NFS-server terwijl een NFS-client nog steeds het bestand heeft geopend, maakt NFS een bestand met de extensie ".NfsX", waarbij "X" een aantal karakters kan zijn. Hierdoor kan de NFS-server het bestand handhaven totdat alle afhankelijke processen op het bestand zijn beëindigd.

Als een client crasht terwijl er een NFS-bestand is geopend, kan het NFS-bestand op de server blijven. Sommige systeembeheerders instellen geplande taken om dergelijke bestanden te verwijderen nadat ze niet voor een bepaalde periode zijn gebruikt.

NFS-bestanden hebben zelden de exacte extensie ".Nfs", omdat NFS andere karakters aan het einde van de extensie toevoegt.

Hoe een bestand openen NFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFS openen

Andere problemen met een bestand NFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFS:

  • het gekozen bestand NFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand