Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NFTR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NFTR. Als je het bestand wilt openen NFTR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NFTR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Font Type Format N/A

Wat is een bestand NFTR?

Lettertype bestand gebruikt door sommige Nintendo DS spellen. Bewaart meerdere glyphs (karakters) van het lettertype met behulp van een bitmap-rooster voor elk teken. Wordt gebruikt voor het weergeven van speltekst. Kan worden bewerkt met het programma NFTRedit.

Hoe een bestand openen NFTR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NFTR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NFTR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NFTR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NFTR openen

Andere problemen met een bestand NFTR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NFTR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NFTR:

  • het gekozen bestand NFTR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NFTR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NFTR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand