Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NGAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NGAGE. Als je het bestand wilt openen NGAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NGAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia N-Gage Game Format Nokia

Wat is een bestand NGAGE?

Video game geschreven voor het Nokia N-Gage mobiele gaming platform. Kan worden afgespeeld op een N-Gage-telefoon of een Nokia-smartphone die de N-Gage 2.0-service ondersteunt. Vereist dat de N-Gage-toepassing op de telefoon geïnstalleerd moet worden om te kunnen draaien.

Nokia-telefoons die de N-Gage-applicatie ondersteunen, omvatten de N73, N78, N81, N82, N93, N95, N96 en de Nokia XpressMusic 5320.

Hoe een bestand openen NGAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NGAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NGAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NGAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NGAGE openen

Andere problemen met een bestand NGAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NGAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NGAGE:

  • het gekozen bestand NGAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NGAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NGAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand