Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NGC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NGC. Als je het bestand wilt openen NGC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NGC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xilinx Integrated Software Environment Generated Format Xilinx

Wat is een bestand NGC?

Gegevensbestand gegenereerd door Xilinx ISE, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken en testen van elektronische circuitontwerpen. Bevat een Xilinx-specifieke "netlist", die de logische ontwerpgegevens en beperkingen voor het circuit bevat. Wordt gebruikt voor het opslaan van het geconstrueerde, of 'gesynthetiseerde' ontwerp, dat doorgegeven kan worden voor ontwerp implementatie (eG, genereert .NGD en .BIT bestanden).

NGC-bestanden worden gegenereerd met behulp van Xilinx Synthesis Technology (XST), een applicatie die bij de Xilinx ISE-suite bestaat die HDL-ontwerpen synthetiseert in Xilinx-specifieke netlijsten. Voorbeeld input HDL-bestandsindeling omvatten Verilog (. V) bestanden en VHDL (. VHD) bestanden.

Hoe een bestand openen NGC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NGC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NGC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NGC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NGC openen

Andere problemen met een bestand NGC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NGC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NGC:

  • het gekozen bestand NGC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NGC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NGC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand