Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NGP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NGP. Als je het bestand wilt openen NGP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NGP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Neo Geo Pocket ROM Image Format N/A

Wat is een bestand NGP?

Game ROM gebruikt door emulators voor de NeoGeo Pocket (en NeoGeo Pocket Color) handheld game console. Bevat een afbeelding van de gegevens op de originele spelcartridge en kan gebruikt worden om het spel op een pc te spelen met emulatiesoftware.

Hoe een bestand openen NGP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NGP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NGP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NGP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NGP openen

Andere problemen met een bestand NGP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NGP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NGP:

  • het gekozen bestand NGP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NGP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NGP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand