Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NGT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NGT. Als je het bestand wilt openen NGT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NGT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NONI GPSPlot GIS Format Noni GPSPlot

Wat is een bestand NGT?

GIS-bestand gemaakt door Noni GPSPlot, een Pocket PC-programma dat wordt gebruikt voor het aanmelden van GPS-gegevens via een bijgevoegde GPS-apparaat. Biedt een reeks punten op, die elk tijdstempel zijn. Kan worden gebruikt voor het importeren en mappen van straten of geografische gebieden in een desktop GIS-applicatie.

Hoe een bestand openen NGT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NGT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NGT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NGT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NGT openen

Andere problemen met een bestand NGT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NGT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NGT:

  • het gekozen bestand NGT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NGT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NGT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand