Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NIB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NIB. Als je het bestand wilt openen NIB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NIB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Interface Builder User Interface Resources Apple

Wat is een bestand NIB?

Bestand aangemaakt door Interface Builder, een software-ontwikkelprogramma (bijgeleverd met Apple Xcode) die wordt gebruikt voor het bouwen van gebruikersinterfaces voor Mac OS X-toepassingen. Hiermee slaat u een gebruikersinterfacecomponent op, zoals een venster of een weergave, evenals de tekstvelden, knoppen en andere interactieve componenten.

Hoewel NIB-bestanden niet vereist zijn voor Mac OS X-toepassingen, worden ze vaak gebruikt omdat het maken van interfaces visueel in Interface Builder vaak makkelijker is dan het creëren van programma's.

Versie 3 van Interface Builder introduceerde het .XIB-formaat, dat dezelfde informatie opslaat als een NIB-bestand, maar gebruikt een op tekst gebaseerde bestandsindeling.

Hoe een bestand openen NIB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NIB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NIB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NIB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NIB openen

Andere problemen met een bestand NIB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NIB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NIB:

  • het gekozen bestand NIB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NIB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NIB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand