Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NICK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NICK. Als je het bestand wilt openen NICK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NICK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Nickname Format Microsoft

Wat is een bestand NICK?

Opslaan van een bijnaam voor een Outlook-gebruiker, die gekoppeld is aan een compleet gebruikersprofiel. Hiermee kan een gebruiker een tekenreeks invoeren en deze als bijnaam voor een e-mailadres toewijzen.

Outlook 2000 en eerder gebruikt NICK-bestanden. Outlook 2002 en later gebruikt .NK2-bestanden.

Hoe een bestand openen NICK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NICK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NICK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NICK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NICK openen

Andere problemen met een bestand NICK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NICK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NICK:

  • het gekozen bestand NICK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NICK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NICK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand