Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NIF. Als je het bestand wilt openen NIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GameBryo Format Gamebase

Wat is een bestand NIF?

3D-model dat wordt gebruikt door Gamebryo, een game engine gebruikt voor Fallout 3, Warhammer Online: Age of Reckoning en andere populaire videospellen. Ondersteunt 3D mazen (geometrie), texturen, schaduw en andere model eigenschappen. Wordt gebruikt voor het opslaan van terrein, spelobjecten of andere 3D-modellen.

NIF-bestanden worden ook gebruikt om "rigged" modellen op te slaan, die standaardgeometrieën bevatten die worden gebruikt als sjablonen voor het maken van nieuwe, aangepaste modellen. NIF bestanden kunnen worden samengesteld door de Gamebryo LightSpeed ​​game development software.

NIF staat voor "NetImmerse File." Het is vernoemd naar NetImmerse, de voorganger van Gamebryo.

Hoe een bestand openen NIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NIF openen

Andere problemen met een bestand NIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NIF:

  • het gekozen bestand NIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand