Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NITF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NITF. Als je het bestand wilt openen NITF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NITF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
National Imagery Transmission Format U.S. Department of Defense

Wat is een bestand NITF?

Beeldvorming gegevensformaat gebruikt door de Amerikaanse regering en militair voor het verzenden van documenten. Kan een combinatie van tekst, afbeeldingen en metagegevens bevatten in een enkel bestand. Ondersteunt ook meerdere lagen. Vaak gebruikt voor satelliet- en luchtfoto's.

Het NITF-formaat wordt vaak gebruikt samen met het NAVO-secundaire beeldformaat (NSIF) voor het opslaan en verzenden van overheidsgegevens.

Hoe een bestand openen NITF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NITF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NITF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NITF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NITF openen

Andere problemen met een bestand NITF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NITF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NITF:

  • het gekozen bestand NITF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NITF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NITF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand