Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NJB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NJB. Als je het bestand wilt openen NJB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NJB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nikon Digital SLR Camera Image Index Format Nikon

Wat is een bestand NJB?

Bevat een index van foto's die zijn genomen met een Nikon digitale camera. Op de SD-geheugenkaart van de camera opgeslagen in de MISC-map. Typisch genaamd "order.Njb".

NJB-bestanden worden gebruikt om foto's op de geheugenkaart te organiseren en mogen niet door de gebruiker worden geopend. Ze bevatten geen werkelijke beeldgegevens.

Hoe een bestand openen NJB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NJB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NJB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NJB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NJB openen

Andere problemen met een bestand NJB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NJB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NJB:

  • het gekozen bestand NJB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NJB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NJB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand