Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NJI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NJI. Als je het bestand wilt openen NJI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NJI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero BackItUp Job Format Nero

Wat is een bestand NJI?

Bestand gebruikt door BackItUp (voorheen BackItUp & Burn), een programma dat wordt gebruikt om back-ups te maken en te herstellen. Bevat informatie over een back-uptaak, inclusief de jobnaam, back-upnaam en back-upschema. Wordt gebruikt om back-ups te plannen.

Hoe een bestand openen NJI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NJI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NJI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NJI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NJI openen

Andere problemen met een bestand NJI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NJI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NJI:

  • het gekozen bestand NJI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NJI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NJI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand