Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NK. Als je het bestand wilt openen NK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NUKE Script Format The Foundry

Wat is een bestand NK?

Script geschreven voor NUKE of NUKEX, een programma dat wordt gebruikt om film en animaties van hoge kwaliteit te creëren. Opslaan van een set instructies voor het samenstellen van een animatie. Kan knooppunt maken en stappen voor bewegingen en effecten. Kan visueel bewerkt worden in de NUKE-software of in een teksteditor worden gecodeerd.

NUKE wordt gebruikt in veel Hollywood animatiefilms.

Hoe een bestand openen NK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NK openen

Andere problemen met een bestand NK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NK:

  • het gekozen bestand NK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand