Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NK2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NK2. Als je het bestand wilt openen NK2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NK2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Contacts AutoComplete Format Microsoft

Wat is een bestand NK2?

Bevat de bijnaam voor een Outlook-gebruiker die is geassocieerd met een gebruikersprofiel. Hiermee kan een gebruiker een bijnaam maken en de naam aan een e-mailadres toewijzen.

Outlook 2002 en later gebruikt NK2-bestanden. Vorige versies van Outlook gebruiken .NICK-bestanden.

Hoe een bestand openen NK2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NK2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NK2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NK2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NK2 openen

Andere problemen met een bestand NK2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NK2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NK2:

  • het gekozen bestand NK2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NK2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NK2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand