Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NKB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NKB. Als je het bestand wilt openen NKB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NKB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kontakt Audio Bank Native Instruments

Wat is een bestand NKB?

Audio-bestand dat wordt gebruikt door Kontakt, een audiobepassingsapplicatie. Bevat een bibliotheek, of 'bank', van geluidsmonsters en -instrumenten die door het programma geïmporteerd en gebruikt kunnen worden. Hiermee kunnen aangepaste geluiden worden gedeeld en verkocht door leveranciers van derden.

Hoe een bestand openen NKB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NKB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NKB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NKB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NKB openen

Andere problemen met een bestand NKB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NKB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NKB:

  • het gekozen bestand NKB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NKB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NKB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand