Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NKC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NKC. Als je het bestand wilt openen NKC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NKC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Native Instruments KONTAKT Library Data Format Native Instruments

Wat is een bestand NKC?

Bestand gebruikt door Kontakt audiobemonsteringssoftware. Gebruikt samen met een bijbehorend .NKX bestand, dat de sample en patch informatie bevat. Gebruik dezelfde voornaam voor het bestandsnaam als het NKX-bestand, maar is veel kleiner in grootte. Wordt gebruikt als onderdeel van de voorbeeldbibliotheek.

Hoe een bestand openen NKC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NKC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NKC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NKC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NKC openen

Andere problemen met een bestand NKC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NKC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NKC:

  • het gekozen bestand NKC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NKC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NKC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand