Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NKI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NKI. Als je het bestand wilt openen NKI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NKI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Native Instruments Instruments Sample Format Native Instruments

Wat is een bestand NKI?

Software instrumentformaat gebruikt door Kontakt, een audiobepaling toepassing. Bevat monsters van een instrument of andere geluiden die vooropgesteld werden voor gebruik in de sampler. Kan met effecten en andere voorinstellingen worden aangepast om aangepaste geluiden te maken.

Hoe een bestand openen NKI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NKI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NKI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NKI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NKI openen

Andere problemen met een bestand NKI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NKI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NKI:

  • het gekozen bestand NKI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NKI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NKI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand