Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NKM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NKM. Als je het bestand wilt openen NKM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NKM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Native Instruments KONTAKT Format Native Instruments

Wat is een bestand NKM?

Audiobestand gebruikt door Kontakt, een professionele audiobemonstratie applicatie. Hiermee worden meerdere software-instrumenten en hun voorinstellingen opgeslagen. Hiermee kunnen de instrumenten samen worden opgeslagen, terwijl een .NKI-bestand slechts één instrument kan opslaan.

Hoe een bestand openen NKM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NKM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NKM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NKM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NKM openen

Andere problemen met een bestand NKM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NKM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NKM:

  • het gekozen bestand NKM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NKM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NKM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand