Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NKS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NKS. Als je het bestand wilt openen NKS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NKS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Native Instruments Archive Format Native Instruments

Wat is een bestand NKS?

Audio-bestand dat wordt gebruikt door Kontakt, een toepassing die wordt gebruikt voor audiobemonstering. Bewaar een "monolith", dat audiomonsters en patchinformatie combineert in een enkel bestand. Hiermee kunt u audio-ingenieurs gemakkelijker bemonsteringsinformatie beheren.

NKS-bestanden worden opgeslagen in een eigen formaat. Daarom kunnen audio-ingenieurs ervoor kiezen om de patch- en geluidsmonstergegevens apart te houden, waardoor flexibiliteit mogelijk is bij gebruik van de golfvormmonsters met andere audioapplicaties.

Hoe een bestand openen NKS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NKS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NKS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NKS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NKS openen

Andere problemen met een bestand NKS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NKS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NKS:

  • het gekozen bestand NKS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NKS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NKS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand