Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NKX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NKX. Als je het bestand wilt openen NKX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NKX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Native Instruments Monolith Format Native Instruments

Wat is een bestand NKX?

Audiobestand gebruikt door Kontakt, een professionele audiobemonstratie applicatie. Beveelt een "monolith", die de audiomonsters en de patchinformatie combineert in een enkel bestand. Hiermee kunnen de gegevens samen worden opgeslagen in plaats van in afzonderlijke bestanden, waardoor de referentieproblemen van het pad kunnen worden veroorzaakt.

NKX-bestanden opslaan de audio informatie in een eigen formaat. Daarom houden de geluidsmonsters de voorkeur aan om de geluidsmonsters los te maken van de patch-informatie, zodat ze de monsters vrij kunnen gebruiken met andere applicaties.

Meer recente versies van Kontakt gebruiken .NKS-bestanden voor monolith container bestanden.

Hoe een bestand openen NKX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NKX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NKX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NKX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NKX openen

Andere problemen met een bestand NKX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NKX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NKX:

  • het gekozen bestand NKX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NKX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NKX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand