Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NLM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NLM. Als je het bestand wilt openen NLM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NLM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Logo File Image Format Nokia

Wat is een bestand NLM?

Logo grafisch gebruikt door oudere Nokia mobiele telefoons. Beveiligt een monochrome bitmap die geschikt is voor het scherm met lage resolutie van de telefoon. Wordt gebruikt voor het weergeven van verschillende logo's wanneer de telefoon opstart of wanneer er verschillende statusschermen worden weergegeven.

Hoe een bestand openen NLM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NLM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NLM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NLM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NLM openen

Andere problemen met een bestand NLM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NLM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NLM:

  • het gekozen bestand NLM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NLM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NLM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand