Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NLOGO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NLOGO. Als je het bestand wilt openen NLOGO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NLOGO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NetLogo Model Format NetLogo

Wat is een bestand NLOGO?

Model gemaakt door NetLogo, een programma dat wordt gebruikt voor het modelleren en simuleren van natuurlijke en sociale verschijnselen. Hiermee worden de initiële parameters van de simulatie opgeslagen, evenals broncode en interactieve knoppen die de simulatie uitvoeren.

NetLogo wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische omgevingen. Het kan gebruikt worden voor het observeren van complexe gedragingen van veel onafhankelijke interactieagenten, aangeduid als opkomende gedrag. Bijvoorbeeld zwermen of verspreiden van insecten zijn voorbeelden van opkomende fenomenen die kunnen worden waargenomen in een model dat is geschreven met NetLogo.

Hoe een bestand openen NLOGO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NLOGO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NLOGO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NLOGO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NLOGO openen

Andere problemen met een bestand NLOGO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NLOGO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NLOGO:

  • het gekozen bestand NLOGO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NLOGO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NLOGO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand