Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NLS. Als je het bestand wilt openen NLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft National Language Support Format Microsoft

Wat is een bestand NLS?

Bestand gebruikt door Microsoft Windows. Bevat taalvertalingsinformatie waarmee Windows kan omzetten tussen verschillende tekensets. Vaak gevonden in de map WindowsSystem32.

Windows kan foutmeldingen weergeven als NLS-bestanden worden verwijderd of als hun rechten niet correct zijn ingesteld. Raadpleeg Microsoft Help Documentatie om dit probleem op te lossen.

Hoe een bestand openen NLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NLS openen

Andere problemen met een bestand NLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NLS:

  • het gekozen bestand NLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand