Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NM3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NM3. Als je het bestand wilt openen NM3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NM3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Navitel Navigator 5.0 Map Format Navitel

Wat is een bestand NM3?

Kaartbestand gebruikt door Navitel navigatie software 5.0 of hoger. Vervangt het .NM2-bestand dat door vorige versies van Navitel Navigator wordt gebruikt. Bevat kaartgegevens zoals wegen, landmarks, GPS-coördinaten, natuurlijke geografie en andere kaartfuncties.

Navitel wordt voornamelijk gebruikt in Oost-Europa en Rusland. Sommige functies omvatten 3D-graphics en real-time verkeer updates.

Hoe een bestand openen NM3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NM3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NM3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NM3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NM3 openen

Andere problemen met een bestand NM3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NM3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NM3:

  • het gekozen bestand NM3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NM3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NM3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand