Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NMAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NMAP. Als je het bestand wilt openen NMAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NMAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NaviComputer Map Format NaviComputer

Wat is een bestand NMAP?

Kaartformaat gebruikt door NaviComputer, een kaartprogramma voor het Windows Mobile besturingssysteem. Kan worden gecreëerd met NaviMapper, een Windows-programma dat bij de NaviComputer-download is opgenomen.

NMAP-bestanden kunnen worden omgezet naar andere kaartformaten met behulp van Mobile Atlas Creator.

Hoe een bestand openen NMAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NMAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NMAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NMAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NMAP openen

Andere problemen met een bestand NMAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NMAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NMAP:

  • het gekozen bestand NMAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NMAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NMAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand