Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NMC. Als je het bestand wilt openen NMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS Explorer Map Content Format ESRI

Wat is een bestand NMC?

Verpakt map inhoud bestand gemaakt door ArcGIS Explorer, een gratis GIS applicatie ontwikkeld door ESRI. Kan verschillende elementen bevatten van een kaart, inclusief notities, mappen, weergaven, links, beeldoverlays, GIS-servicelagen, KML-lagen, rasterlagen, functielagen en laagpakketten. Gebruikt om kaartinhoud te exporteren en toe te voegen aan een andere map die geopend is in ArcGIS Explorer.

NMC-bestanden verschillen van .NMF-bestanden. Terwijl NMF-bestanden een complete map opslaan die de huidige kaart vervangen wanneer deze worden geopend, voegt NMC-bestanden alleen inhoud toe aan de map die momenteel geopend is. NMC-bestanden zijn handig om kaartinhoud met anderen te delen. Ze kunnen via de optie 'E-mail' worden gemaild op het tabblad Extra. Zij kunnen ook worden uitgevoerd met de optie 'Export' op het tabblad Extra.

Hoe een bestand openen NMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NMC openen

Andere problemen met een bestand NMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NMC:

  • het gekozen bestand NMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand