Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NMF. Als je het bestand wilt openen NMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS Explorer Map Format ESRI

Wat is een bestand NMF?

Kaartbestand aangemaakt door ArcGIS Explorer, een gratis mapping programma ontwikkeld door ESRI. Kan terrein, coördinaten, interessante punten, getekende vormen, 3D-omgevingseffecten en andere kaartobjecten opslaan. Kan ook richtingen, routes en metingen opslaan. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van aangepaste kaarten, evenals het delen van kaarten online.

NMF-bestanden kunnen worden gebruikt om een ​​kaart te bekijken met de stand-alone ArcGIS Explorer-applicatie of in een webbrowser met de ArcGIS Explorer-plug-in.

Hoe een bestand openen NMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NMF openen

Andere problemen met een bestand NMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NMF:

  • het gekozen bestand NMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand