Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NML. Als je het bestand wilt openen NML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Traktor Collection Format Native Instruments

Wat is een bestand NML?

Bestand gebruikt door Traktor, een DJ mix applicatie gebruikt voor het maken van audio mixen. Opslaan van de afspeellijst van de gebruiker in een XML-formaat. Bevat de lijst van artiesten, releases, labels, genres, tracks, monsters en remix sets. Bevat geen echt audiobestand bestand, maar bevat daarbij verwijzingen.

NML-bestanden zijn handig om te schakelen tussen verschillende afspeellijsten bij het maken van verschillende mixen.

Hoe een bestand openen NML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NML openen

Andere problemen met een bestand NML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NML:

  • het gekozen bestand NML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand